Schedule

Click on the day of the week to expand the full schedule for that day.

Sunday, 8/17/14 +

Time: 6:00 am Duration: 30 minutes
THE WORLD SEEN FROM THE VATICAN
Time: 6:30 am Duration: 30 minutes
CURRENTS
Time: 7:00 am Duration: 30 minutes
HOLY ROSARY
Time: 7:30 am Duration: 30 minutes
JOURNEY THROUGH SACRED ART
Time: 8:00 am Duration: 60 minutes
PILGRIMAGES TO EUROPE
Time: 9:00 am Duration: 30 minutes
LIVE WITH PASSION
Time: 9:30 am Duration: 30 minutes
THE CHOICES WE FACE
Time: 10:00 am Duration: 30 minutes
MUSIC BEFORE MASS
Time: 10:30 am Duration: 60 minutes
LIVE MASS AT ST. JAMES CATHEDRAL BASILICA
Time: 11:30 am Duration: 90 minutes
JESUS REVEALED
Time: 12:00 pm Duration: 30 minutes
WORD ON FIRE
Time: 12:30 pm Duration: 30 minutes
MUSIC BEFORE MASS
Time: 1:00 pm Duration: 60 minutes
LA SANTA MISA
Time: 2:00 pm Duration: 30 minutes
WHERE GOD WEEPS
Time: 2:30 pm Duration: 30 minutes
WHERE GOD WEEPS
Time: 3:00 pm Duration: 30 minutes
THE WORLD SEEN FROM THE VATICAN
Time: 3:30 pm Duration: 30 minutes
AID TO THE CHURCH IN NEED
Time: 4:00 pm Duration: 150 minutes
HIS HOLINESS POPE FRANCIS PASTORAL VISIT TO KOREA: HOLY MASS CONCLUDING THE SIXTH ASIAN YOUTH DAY IN THE CASTLE OF HAEMI
Time: 6:30 pm Duration: 30 minutes
REEL FAITH
Time: 7:00 pm Duration: 60 minutes
IN THE ARENA
Time: 8:00 pm Duration: 150 minutes
HIS HOLINESS POPE FRANCIS PASTORAL VISIT TO KOREA: HOLY MASS FOR PEACE AND RECONCILIATION IN THE MYEONG-DONG CATHEDRAL OF SEOUL - LIVE
Time: 10:30 pm Duration: 30 minutes
THE CATHOLIC CHURCH IN KOREA
Time: 11:00 pm Duration: 30 minutes
IN THE ARENA

Monday, 8/18/14 +

Time: 6:00 am Duration: 30 minutes
THE WORLD SEEN FROM THE VATICAN
Time: 6:30 am Duration: 30 minutes
CURRENTS
Time: 7:00 am Duration: 30 minutes
HOLY ROSARY
Time: 7:30 am Duration: 30 minutes
JOURNEY THROUGH SACRED ART
Time: 8:00 am Duration: 210 minutes
HIS HOLINESS POPE FRANCIS PASTORAL VISIT TO KOREA: HOLY MASS FOR PEACE AND RECONCILIATION IN THE MYEONG-DONG CATHEDRAL OF SEOUL - LIVE - ENCORE
Time: 11:30 am Duration: 30 minutes
THE CATHOLIC CHURCH IN KOREA
Time: 12:00 pm Duration: 60 minutes
MASS AT ST. JAMES CATHEDRAL BASILICA
Time: 1:00 pm Duration: 30 minutes
HOLY ROSARY
Time: 1:30 pm Duration: 30 minutes
REEL FAITH
Time: 2:00 pm Duration: 60 minutes
IN THE ARENA
Time: 3:00 pm Duration: 30 minutes
THE WORLD SEEN FROM THE VATICAN
Time: 3:30 pm Duration: 30 minutes
DIOS NUNCA DUERME NVB- 17
Time: 4:00 pm Duration: 30 minutes
TU FE AL DIA
Time: 4:30 pm Duration: 30 minutes
EL MUNDO VISTO DESDE EL VATICAN
Time: 5:00 pm Duration: 30 minutes
MASS AT ST. JAMES CATHEDRAL BASILICA
Time: 5:30 pm Duration: 30 minutes
HOLY ROSARY
Time: 6:00 pm Duration: 30 minutes
DAILY DEVOTIONALS
Time: 6:30 pm Duration: 30 minutes
MASS AT ST. PATRICK CATHEDRAL
Time: 7:00 pm Duration: 30 minutes
THE WORLD SEEN FROM THE VATICAN
Time: 7:30 pm Duration: 30 minutes
CURRENTS
Time: 8:00 pm Duration: 60 minutes
IN THE ARENA
Time: 9:00 pm Duration: 150 minutes
HIS HOLINESS POPE FRANCIS PASTORAL VISIT TO KOREA: HOLY MASS FOR PEACE AND RECONCILIATION IN THE MYEONG-DONG CATHEDRAL OF SEOUL - LIVE - ENCORE
Time: 11:30 pm Duration: 30 minutes
CURRENTS

Tuesday, 8/12/14 +

Time: 6:00 am Duration: 30 minutes
THE WORLD SEEN FROM THE VATICAN
Time: 6:30 am Duration: 30 minutes
CURRENTS
Time: 7:00 am Duration: 30 minutes
HOLY ROSARY
Time: 7:30 am Duration: 30 minutes
JOURNEY THROUGH SACRED ART
Time: 8:00 am Duration: 60 minutes
PILGRIMAGES TO EUROPE
Time: 9:00 am Duration: 30 minutes
LIVE WITH PASSION
Time: 9:30 am Duration: 30 minutes
THE CHOICES WE FACE
Time: 10:00 am Duration: 60 minutes
ASK THE DOCTOR
Time: 11:00 am Duration: 30 minutes
BREAKING BREAD
Time: 11:30 am Duration: 30 minutes
ALL THINGS ARE POSSIBLE WITH GOD
Time: 12:00 pm Duration: 60 minutes
MASS AT ST. JAMES CATHEDRAL BASILICA
Time: 1:00 pm Duration: 30 minutes
HOLY ROSARY
Time: 1:30 pm Duration: 30 minutes
REEL FAITH
Time: 2:00 pm Duration: 60 minutes
IN THE ARENA
Time: 3:00 pm Duration: 30 minutes
THE WORLD SEEN FROM THE VATICAN
Time: 3:30 pm Duration: 30 minutes
DIOS NUNCA DUERME NVB- 18
Time: 4:00 pm Duration: 30 minutes
TU FE AL DIA
Time: 4:30 pm Duration: 30 minutes
EL MUNDO VISTO DESDE EL VATICAN
Time: 5:00 pm Duration: 30 minutes
MASS AT ST. JAMES CATHEDRAL BASILICA
Time: 5:30 pm Duration: 30 minutes
HOLY ROSARY
Time: 6:00 pm Duration: 30 minutes
DAILY DEVOTIONALS
Time: 6:30 pm Duration: 30 minutes
MASS AT ST. PATRICK CATHEDRAL
Time: 7:00 pm Duration: 30 minutes
THE WORLD SEEN FROM THE VATICAN
Time: 7:30 pm Duration: 30 minutes
CURRENTS
Time: 8:00 pm Duration: 120 minutes
THE FACE: JESUS IN ART
Time: 10:00 pm Duration: 30 minutes
REFRESHING FAITH
Time: 10:30 pm Duration: 30 minutes
REEL FAITH
Time: 11:00 pm Duration: 30 minutes
THE WORLD SEEN FROM THE VATICAN
Time: 11:30 pm Duration: 30 minutes
CURRENTS

Wednesday, 8/13/14 +

Time: 6:00 am Duration: 30 minutes
THE WORLD SEEN FROM THE VATICAN
Time: 6:30 am Duration: 30 minutes
CURRENTS
Time: 7:00 am Duration: 30 minutes
HOLY ROSARY
Time: 7:30 am Duration: 30 minutes
JOURNEY THROUGH SACRED ART
Time: 8:00 am Duration: 60 minutes
PILGRIMAGES TO EUROPE
Time: 9:00 am Duration: 30 minutes
LIVE WITH PASSION
Time: 9:30 am Duration: 30 minutes
THE CHOICES WE FACE
Time: 10:00 am Duration: 30 minutes
LIVE - HIS HOLINESS POPE FRANCIS DEPARTURE FROM ROME TO SOUTH KOREA - LIVE
Time: 10:30 am Duration: 30 minutes
JOHN PAUL II: THE LIFE OF THE SAINT
Time: 11:00 am Duration: 30 minutes
BREAKING BREAD
Time: 11:30 am Duration: 30 minutes
ALL THINGS ARE POSSIBLE WITH GOD
Time: 12:00 pm Duration: 60 minutes
MASS AT ST. JAMES CATHEDRAL BASILICA
Time: 1:00 pm Duration: 30 minutes
HOLY ROSARY
Time: 1:30 pm Duration: 30 minutes
REEL FAITH
Time: 2:00 pm Duration: 60 minutes
IN THE ARENA
Time: 3:00 pm Duration: 30 minutes
THE WORLD SEEN FROM THE VATICAN
Time: 3:30 pm Duration: 30 minutes
DIOS NUNCA DUERME NVB- 19
Time: 4:00 pm Duration: 30 minutes
TU FE AL DIA
Time: 4:30 pm Duration: 30 minutes
EL MUNDO VISTO DESDE EL VATICAN
Time: 5:00 pm Duration: 30 minutes
MASS AT ST. JAMES CATHEDRAL BASILICA
Time: 5:30 pm Duration: 30 minutes
HOLY ROSARY
Time: 6:00 pm Duration: 30 minutes
DAILY DEVOTIONALS
Time: 6:30 pm Duration: 30 minutes
MASS AT ST. PATRICK CATHEDRAL
Time: 7:00 pm Duration: 30 minutes
THE WORLD SEEN FROM THE VATICAN
Time: 7:30 pm Duration: 30 minutes
CURRENTS
Time: 8:00 pm Duration: 60 minutes
IN THE ARENA
Time: 9:00 pm Duration: 30 minutes
CURRENTS RE-CAP OF PAPAL EVENTS
Time: 9:30 pm Duration: 30 minutes
POPE FRANCIS ARRIVES AT SEOUL AIR-BASE - LIVE
Time: 10:00 pm Duration: 30 minutes
PAUL OF TARSUS: MESSENGER OF JESUS CHRIST
Time: 10:30 pm Duration: 30 minutes
REEL FAITH
Time: 11:00 pm Duration: 30 minutes
THE WORLD SEEN FROM THE VATICAN
Time: 11:30 pm Duration: 30 minutes
CURRENTS

Thursday, 8/14/14 +

Time: 6:00 am
Duration: 30 minutes
THE WORLD SEEN FROM THE VATICAN
Time: 6:30 am
Duration: 30 minutes
CURRENTS
Time: 7:00 am
Duration: 120 minutes
HIS HOLINESS POPE FRANCIS PASTORAL VISIT TO KOREA: PRIVATE MASS AT THE APOSTOLIC NUNCIATURE
Time: 9:00 am
Duration: 120 minutes
HIS HOLINESS POPE FRANCIS PASTORAL VISIT TO KOREA: WELCOMING CEREMONY IN THE GARDEN OF THE BLUE HOUSE, MEETING WITH AUTHORITIES AND BISHOPS OF SOUTH KOREA
Time: 11:00 am
Duration: 30 minutes
CURRENTS RE-CAP OF PAPAL EVENTS
Time: 11:30 am
Duration: 30 minutes
ALL THINGS ARE POSSIBLE WITH GOD
Time: 12:00 pm
Duration: 60 minutes
MASS AT ST. JAMES CATHEDRAL BASILICA
Time: 1:00 pm
Duration: 30 minutes
HOLY ROSARY
Time: 1:30 pm
Duration: 30 minutes
REEL FAITH
Time: 2:00 pm
Duration: 60 minutes
IN THE ARENA
Time: 3:00 pm
Duration: 120 minutes
HIS HOLINESS POPE FRANCIS PASTORAL VISIT TO KOREA: WELCOMING CEREMONY IN THE GARDEN OF THE BLUE HOUSE, MEETING WITH AUTHORiTIES AND BISHOPS OF SOUTH KOREA
Time: 5:00 pm
Duration: 30 minutes
MASS AT ST. JAMES CATHEDRAL BASILICA
Time: 5:30 pm
Duration: 30 minutes
HOLY ROSARY
Time: 6:00 pm
Duration: 30 minutes
DAILY DEVOTIONALS
Time: 6:30 pm
Duration: 30 minutes
MASS AT ST. PATRICK CATHEDRAL
Time: 7:00 pm
Duration: 30 minutes
THE WORLD SEEN FROM THE VATICAN
Time: 7:30 pm
Duration: 30 minutes
CURRENTS
Time: 8:00 pm
Duration: 60 minutes
A LEGACY ALIVE: SAINT JOHN PAUL II AND JOHN XXIII
Time: 9:00 pm
Duration: 30 minutes
THE CATHOLIC CHURCH IN KOREA
Time: 9:30 pm
Duration: 120 minutes
HIS HOLINESS POPE FRANCIS PASTORAL VISIT TO KOREA: SOLEMNITY OF THE ASSUMPTION AT WORLD CUP STADIUM DAEJON, SOUTH KOREA - LIVE

Friday, 8/15/14 +

Time: 6:00 am Duration: 150 minutes
HIS HOLINESS POPE FRANCIS PASTORAL VISIT TO KOREA: SOLEMNITY OF THE ASSUMPTION AT WORLD CUP STADIUM DAEJON, SOUTH KOREA - ENCORE
Time: 8:30 am Duration: 30 minutes
JOHN PAUL II: THE LIFE OF THE SAINT
Time: 9:00 am Duration: 120 minutes
HIS HOLINESS POPE FRANCIS PASTORAL VISIT TO KOREA: MAJOR SEMINARY OF DEAJON, ENCOUNTER WITH YOUTH OF ASIA AT THE SALMOE SHRINE
Time: 11:00 am Duration: 30 minutes
WHERE GOD WEEPS
Time: 11:30 am Duration: 30 minutes
ALL THINGS ARE POSSIBLE WITH GOD
Time: 12:00 pm Duration: 60 minutes
MASS AT ST. JAMES CATHEDRAL BASILICA
Time: 1:00 pm Duration: 30 minutes
HOLY ROSARY
Time: 1:30 pm Duration: 30 minutes
REEL FAITH
Time: 2:00 pm Duration: 60 minutes
IN THE ARENA
Time: 3:00 pm Duration: 120 minutes
HIS HOLINESS POPE FRANCIS PASTORAL VISIT TO KOREA: MAJOR SEMINARY OF DEAJON, ENCOUNTER WITH YOUTH OF ASIA AT THE SALMOE SHRINE
Time: 5:00 pm Duration: 30 minutes
MASS AT ST. JAMES CATHEDRAL BASILICA
Time: 5:30 pm Duration: 30 minutes
HOLY ROSARY
Time: 6:00 pm Duration: 30 minutes
DAILY DEVOTIONALS
Time: 6:30 pm Duration: 30 minutes
MASS AT ST. PATRICK CATHEDRAL
Time: 7:00 pm Duration: 30 minutes
REEL FAITH
Time: 7:30 pm Duration: 30 minutes
CURRENTS
Time: 8:00 pm Duration: 150 minutes
HIS HOLINESS POPE FRANCIS PASTORAL VISIT TO KOREA: VISIT TO THE SHRINE OF THE MARTYRS OF SEO SO MUN AND HOLY BEATIFICATION MASS PAUL YUM JI-CHUNG AND HIS 123 COMPANIES IN SEOUL - LIVE
Time: 10:30 pm Duration: 30 minutes
CURRENTS RE-CAP OF PAPAL EVENTS
Time: 11:00 pm Duration: 30 minutes
THE WORLD SEEN FROM THE VATICAN
Time: 11:30 pm Duration: 30 minutes
CURRENTS
Time: 6:00 am Duration: 150 minutes
HIS HOLINESS POPE FRANCIS PASTORAL VISIT TO KOREA: SOLEMNITY OF THE ASSUMPTION AT WORLD CUP STADIUM DAEJON, SOUTH KOREA - ENCORE
Time: 8:30 am Duration: 30 minutes
JOHN PAUL II: THE LIFE OF THE SAINT
Time: 9:00 am Duration: 120 minutes
HIS HOLINESS POPE FRANCIS PASTORAL VISIT TO KOREA: MAJOR SEMINARY OF DEAJON, ENCOUNTER WITH YOUTH OF ASIA AT THE SALMOE SHRINE
Time: 11:00 am Duration: 30 minutes
WHERE GOD WEEPS
Time: 11:30 am Duration: 30 minutes
ALL THINGS ARE POSSIBLE WITH GOD
Time: 12:00 pm Duration: 60 minutes
MASS AT ST. JAMES CATHEDRAL BASILICA
Time: 1:00 pm Duration: 30 minutes
HOLY ROSARY
Time: 1:30 pm Duration: 30 minutes
REEL FAITH
Time: 2:00 pm Duration: 60 minutes
IN THE ARENA
Time: 3:00 pm Duration: 120 minutes
HIS HOLINESS POPE FRANCIS PASTORAL VISIT TO KOREA: MAJOR SEMINARY OF DEAJON, ENCOUNTER WITH YOUTH OF ASIA AT THE SALMOE SHRINE
Time: 5:00 pm Duration: 30 minutes
MASS AT ST. JAMES CATHEDRAL BASILICA
Time: 5:30 pm Duration: 30 minutes
HOLY ROSARY
Time: 6:00 pm Duration: 30 minutes
DAILY DEVOTIONALS
Time: 6:30 pm Duration: 30 minutes
MASS AT ST. PATRICK CATHEDRAL
Time: 7:00 pm Duration: 30 minutes
REEL FAITH
Time: 7:30 pm Duration: 30 minutes
CURRENTS
Time: 8:00 pm Duration: 150 minutes
HIS HOLINESS POPE FRANCIS PASTORAL VISIT TO KOREA: VISIT TO THE SHRINE OF THE MARTYRS OF SEO SO MUN AND HOLY BEATIFICATION MASS PAUL YUM JI-CHUNG AND HIS 123 COMPANIES IN SEOUL - LIVE
Time: 10:30 pm Duration: 30 minutes
CURRENTS RE-CAP OF PAPAL EVENTS
Time: 11:00 pm Duration: 30 minutes
THE WORLD SEEN FROM THE VATICAN
Time: 11:30 pm Duration: 30 minutes
CURRENTS

Saturday, 8/16/14 +

Time: 6:00 am Duration: 30 minutes
THE WORLD SEEN FROM THE VATICAN
Time: 6:30 am Duration: 30 minutes
CURRENTS
Time: 7:00 am Duration: 30 minutes
HOLY ROSARY
Time: 7:30 am Duration: 30 minutes
JOURNEY THROUGH SACRED ART
Time: 8:00 am Duration: 60 minutes
PILGRIMAGES TO EUROPE
Time: 9:00 am Duration: 120 minutes
HIS HOLINESS POPE FRANCIS PASTORAL VISIT TO KOREA: VISIT TO TO ЈOUSE OF HOPEӠFOR THE DISABLED, MEETING WITH RELIGIOUS AND LAY APOSTOLATES IN SOUTH KOREA
Time: 11:00 am Duration: 30 minutes
WHERE GOD WEEPS
Time: 11:30 am Duration: 30 minutes
A PATH TO TIBET
Time: 12:00 pm Duration: 60 minutes
CHINA: AN AWAKENING OF FAITH
Time: 1:00 pm Duration: 30 minutes
HOLY ROSARY
Time: 1:30 pm Duration: 30 minutes
SHIP OF GOD
Time: 2:00 pm Duration: 150 minutes
HIS HOLINESS POPE FRANCIS PASTORAL VISIT TO KOREA: VISIT TO THE SHRINE OF THE MATYRS OF SEO SO MUN AND HOLY BEAUTIFICATION MASS PAUL YUM JI-CHUNG AND HIS 123 COMPANIES IN SEOUL - ENCORE
Time: 4:30 pm Duration: 30 minutes
AID TO THE CHURCH
Time: 5:00 pm Duration: 30 minutes
AND THE WORD WAS MADE FLESH
Time: 5:30 pm Duration: 30 minutes
HOLY ROSARY
Time: 6:00 pm Duration: 30 minutes
VIGIL MASS
Time: 6:30 pm Duration: 30 minutes
AID TO THE CHURCH IN NEED
Time: 7:00 pm Duration: 30 minutes
THE CATHOLIC CHURCH IN KOREA NIK-001
Time: 7:30 pm Duration: 120 minutes
HIS HOLINESS POPE FRANCIS PASTORAL VISIT TO KOREA: VISIT TO TO ЈOUSE OF HOPEӠFOR THE DISABLED, MEETING WITH RELIGIOUS AND LAY APOSTOLATES IN SOUTH KOREA
Time: 9:30 pm Duration: 30 minutes
THE WORLD SEEN FROM THE VATICAN
Time: 10:00 pm Duration: 90 minutes
POPE FRANCIS VISIT WITH BISHOPS OF ASIA AT HAEMI SHRINE SOUTH KOREA - LIVE